Madonna\\

Madonna\\

DJ Enferno je nedílnou součástí teamu na koncertní šňůře sticky&sweet světoznámé celebrity jménem MADONNA. Dne 12.8. vystoupí i s podporou dalších DJs zvučných jmen v Pražském klubu Retro Music Hall. Těšit se můžete i na jiné kolegy z teamu od Madonny a to ve speciální VIP sekci. Zkrátka, tahle akce bude nadupaná jmény, kvalitní muzikou, krásnými slečnami nejen v podání PartyPlanet.cz hostesek a tanečnic ale i jiných krásných dam. Párty bude stát rozhodně za to a navíc, dáváme Ti možnost jít na tuhle parádu zadarmo! Je to jednoduché, stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a mít fotku u svýho profilu…za tohle lupeny na Dje od Madonny? No tak to na nic nečekej !

Jak můžeš vyhrát?

Stačí když nám správně odpovíš na soutěžní otázku a budeš mít trochu toho štěstíčka na pořadí, protože vyhrává 6tý, 14tý, 20tý, 29tý a 35tý správně odpovídající. Lístků je pro vás připravených 10, tím pádem pro každého rovnou dva!! A nezapomeň, podmínkou výhry je mít fotku ve svém profilu a byla by škoda o to přijít jen kvůli tomuhle ne?

Soutěžní otázka:

Protože se jedná o takový warm up koncertu Madonny, bude se soutěžní otázka týkat právě této star. A to: Jak se jmenuje Madonna celým svým jménem, kdy se narodila a odkud pochází?

Možnosti vám tentokrát nedáme jelikož se jedná o opravdu lehkou otázku a jen jejím naznačením by to byla prostě hračka ;)

Vaše odpovědi zasílejte na mailovou adresu partyplanet@partyplanet.cz. Do předmětu uveďte ¨DJ Enferno¨ a nick, pod kterým vás můžeme na PartyPlanet.cz najít. Vítěze vyhlásíme 9.8. do 21:00 tak sleduj sekci soutěže ať to nepropásneš. Pokud nám výherce nebude na výhru, o které ho budeme ihned po skončení soutěže informovat, reagovat, vyhrává automaticky soutěžící v pořadí ihned po něm. Termín reakce na výherní mail je 11.8. do 12:00 hodin.

 

Datum ukončení soutěže: 9.8.2009

Kategorie: Vstupenky & letenky


 

Vložte Váš email

Soutěže končící tento týden

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace